Je geeft een feestje voor een heel bijzonder persoon op een bijzondere dag. Bijvoorbeeld je zoon, dochter of partner is jarig, of een hele goede vriend of vriendin. Of misschien wil je vieren dat je eerste kind net geboren is. Voor deze bijzondere dag heb je je huis versierd met slingers en ballonnen. Het ziet er erg feestelijk en kleurig uit. Je bent zeer tevreden met het resultaat. Je hebt er dan ook erg je best op gedaan. Maar toch ontbreekt er iets. Hoe mooi en feestelijk die slingers en ballonnen ook zijn, je wilt er een extra persoonlijk tintje aan geven. Iets bijzonders voor een bijzonder persoon. Ballonnen met naam bijvoorbeeld.


Ballonnen met naam geven je feestje die persoonlijke noot


Als je je huis versiert om iemand in het zonnetje te zetten, maak je er iets extra speciaals van als je tussen de slingers ballonnen met naam ophangt. De naam van die speciale persoon voor wie je het feestje geeft. Je partijtje krijgt dan net die persoonlijke noot die het zo bijzonder maakt. Het feestvarken zal blij verrast zijn. Evenals de gasten.

Een gezeefdrukte latex ballon in 2 kleuren                                      39432             

Ballonnen met eigen tekst / logo                            voorgedrukte ballonnen

 

Laat je blijdschap zien met ballonnen met naam


Ballonnen met naam zijn meer dan alleen een feestelijke versiering. Met ballonnen met naam laat je iedereen zien dat je blij bent voor die bijzondere persoon op die bijzondere dag. Dat je hem of haar op deze speciale dag alle geluk van de wereld toewenst. Dat je hem of haar nog heel veel jaren van geluk toewenst. Met ballonnen op naam kan dat speciale feestje al bijna niet meer stuk.