Ballonnenpilaar

Ballonnenpilaar brasserieMet een verrassende ballonnenpilaar is uw feestversiering helemaal af en klaar!

Ballonnen zijn leuk, vrolijk en feestelijk. Maar heeft uw wel eens overwogen een pilaar van ballonnen te bestellen? Ballonnenpilaren zijn echt helemaal te gek! Het handige van een ballonnenpilaar is dat u, als u 'm eenmaal in huis heeft, overal neer kunt zetten. De pilaren zijn licht van gewicht en hierdoor heel snel en gemakkelijk te verplaatsen. En wilt u uw huis, tuin of kantoor helemaal op-en-top decoreren, bestel dan een aantal pilaren in afwisselende kleuren. De opties zijn eindeloos. Wij maken strakke pilaren in één effen kleur en bonte pilaren met afwisselende kleurtjes naast, boven en onder elkaar. De pilaren kunnen we ook in een bepaalde stijl ontwerpen. Chique, trendy, sportief of juist alternatief. Voor ieder soort feestje kan ons team een bijpassende pilaar fabriceren. Wij hebben ervaring in het ontwerpen van pilaren voor heel verschillende gelegenheden.

Prijzen ballonnenpilaar
€ 29,- voor een ballonnenpilaar 1,5 meter
€ 35.-. voor een ballonnenpilaar 2 meter
inclusief een topballon.
Indien afwijkende maten rekenen wij €5,- per 0,5 meter extra. 

Levertijd:   mogelijk al bij 1 werkdag maar indien het kortdag is neem dan voor de zekerheid contact met ons op om te kijken of het nog in onze agenda past.

Bezorgkosten bedragen € 0,45 per kilometer, en we berekenen alleen de enkele reis. U kunt uw bestelling normaal bestellen en afrekenen via onze webshop, hierbij staan nog geen bezorgkosten. Wij nemen contact met u op en verzoeken u deze bij aflevering contant te voldoen.

Voor het berekenen van de bezorgkosten klik hier (er wordt een EXCEL sheet gedownload)
Wij leveren ook op zaterdag en zondag!

Alle bedragen zijn inclusief b.t.w.


Ballonnenpilaar op huwelijk

Bij een huwelijk past een heel andere pilaar dan bij een promotiefeest. En een geboorte vraagt weer om een andere ballonnenpilaar dan een afstudeerfeest. Wij horen heel graag wat u te vieren heeft en wat uw ideeën zijn. Samen komen we zeker tot een wonderschone ballonnenpilaar! En wilt u er meerdere tegelijk bestellen, natuurlijk is dat mogelijk! De ballonnen die ons team gebruikt voor het in elkaar zetten van een pilaar zijn erg goed van kwaliteit. Het zijn sterke ballonnen die het zeker een tijdje gaan volhouden! U kunt kiezen uit alle kleuren ballonnen die u maar kunt bedenken. wit, groen, blauw, rood, geel, roze, oranje enzovoort. Onze pilaren hebben een standaard hoogte van 1,50 meter. Ballonnenpilaar drachtenHet prijskaartje dat aan onze ballonnenpilaren hangt is uiterst scherp! Als u vergelijkt met andere leveranciers zult u concluderen dat wij een prima prijs-kwaliteitsverhouding hanteren. Plaats nu uw order online, dan heeft u morgen uw eigen ballonnenpilaar thuis staan!

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in