Ballonnenslinger

Ballonnen boog
Ballonnen zijn leuk, vrolijk en feestelijk. Maar heeft uw wel eens overwogen een slinger van ballonnen te bestellen? Ballonnenslingers zijn weer eens iets anders! Het handige van een ballonnenslinger is dat u, als u 'm eenmaal in huis heeft, overal kunt ophangen. De slingers zijn licht van gewicht en hierdoor heel snel en gemakkelijk op te hangen. En wilt u uw huis, tuin of kantoor helemaal op-en-top decoreren, bestel dan een aantal in afwisselende kleuren. De opties zijn eindeloos. Wij maken strakke slingers in één effen kleur en bonte pilaren met afwisselende kleurtjes naast, boven en onder elkaar. De slingers kunnen we ook in een bepaalde stijl ontwerpen. Chique, trendy, sportief of juist alternatief. Voor ieder soort feestje kan ons team een bijpassende slinger fabriceren. Wij hebben ervaring in het ontwerpen van slingers voor heel verschillende gelegenheden.


Prijzen ballonnenslinger: € 9,95 euro per meter. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bezorgkosten bedragen € 0,50 per kilometer excl. btw, en we berekenen alleen de enkele reis. U kunt uw bestelling normaal bestellen en afrekenen via onze webshop, hierbij staan nog geen bezorgkosten. Wij nemen contact met u op en verzoeken u deze bij aflevering contant te voldoen.info@mooieslingersenballonnen.nl

Levertijd: mogelijk al bij 1 werkdag maar indien het kortdag is neem dan voor de zekerheid contact met ons op om te kijken of het nog in onze agenda past. Wij leveren ook op zaterdag en zondag!